Shqip English

Aktivitetet

img-post
Takime dhe organizime

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE PUBLIKON ECURINË E SEKTORIT MIKROFINANCIAR PËR VITIN 2023 DHE PRITSHMËRITË PËR TË ARDHMEN

img-post
Tryeza diskutimi dhe uebinare

Trajnim-Ligji Tatimi mbi të Ardhurat

img-post
Tryeza diskutimi dhe uebinare

Qeverisja Korporative në Institucionet e Mikrofinancës


img-post
Tryeza diskutimi dhe uebinare

Seminari me temë “Standardet e Auditit të Brendshëm dhe përmirësimi i tyre’’.

img-post
Evente

Gala e Fundvitit AMA 2023

img-post
Takime dhe organizime

Standardet e Auditit të Brendshëm dhe përmirësimi i tyre.


img-post
Takime dhe organizime

DITA EVROPIANE E MIKROFINANCES 2023

img-post
Tryeza diskutimi dhe uebinare

Hope Away from Home

img-post
Prezenca në media

NJOFTIM PËR PUBLIKUNKontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel: +355 69 4014505

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.