Shqip English

Aktivitetet

img-post
Prezenca në media

REZULTATET E SONDAZHIT MBI TE ARDHMEN E DIGJITALIZIMIT NË INSTITUCIONET FINANCIARE JO-BANKARE

img-post
Prezenca në media

“Mikrofinanca në realitetin e ri: Përballimi i stuhisë”

img-post
Prezenca në media

SONDAZH MBI TE ARDHMEN E DIGJITALIZIMIT NË INSTITUCIONET FINANCIARE JO-BANKARE


img-post
Prezenca në media

Shoqata Mikrofinanca Shqiptare përmbyll me sukses fushatën edukative “Huamarrje e Zgjuar”

img-post
Tryeza diskutimi dhe uebinare

Webinar: Huamarrje e zgjuar – Guide per oficeret e kredise

img-post
Prezenca në media

Njoftim për shtyp 14.04.2020


img-post
Takime dhe organizime

Dita Europiane e Mikrofinancës 2019

img-post
Lajme

Media Presence

img-post
Lajme

NewsletterKontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.