Shqip English

Aktivitetet

img-post
Prezenca në media

NJOFTIM PËR PUBLIKUN

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

Transformimi i Gjelbër dhe Mikrofinancat

img-post
Prezenca në media

NJOFTIM PËR MEDIAT


img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

Permbledhje e diskutimeve te Grupit te Punes III

img-post
Takime dhe organizime

DITA EUROPIANE E MIKROFINANCËS 2021

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

DIZENJIMI I INSTRUMENTEVE FINANCIARE PËR MBËSHTETJEN E SEKTORIT TË MIKROFINANCËS NË SHQIPËRI


img-post
Prezenca në media

DEKLARATË PËR MEDIAT

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

MËSIME TË NXJERRA NGA NJË VIT PANDEMIE – REFLEKTIME

img-post
Prezenca në media

NJOFTIM PËR MEDIATKontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.