Shqip English

Aktivitetet

img-post
Prezenca në media

Njoftim për shtyp 14.04.2020

img-post
Takime dhe organizime

Dita Europiane e Mikrofinancës 2019

img-post
Lajme

Media Presence


img-post
Lajme

Newsletter

img-post
Lajme

Tetor 2020

img-post
Prezenca në media

Njoftim për shtyp 28.04.2020


img-post
Lajme

Prill 2020

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

Mbledhja e Dytë e Grupit të Punës 2020

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

Mbledhja e Parë e Grupit të Punës 2020Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Qemal Stafa, Kati 9, Nr. 70, Tirana

Tel: +355 69 40 92229

E-mail: info@ama.com.al

@2020 AMA. All Rights Reserved.