Shqip English

Webinar: Huamarrje e zgjuar – Guide per oficeret e kredise

Webinar: Huamarrje e zgjuar – Guide per oficeret e kredise

by: AMA

26 Tetor, 2020

Nën kujdesin e Microfinance Centre (MFC), dhe nën ombrellën e Fushatës Edukative “Huamarrje e Zgjuar 2020”, Shoqata Mikrofinanca Shqiptare organizoi Uebinarin: “Huamarrje e Zgjuar: Guidë për oficerët e kredisë” për të ndarë eksperiencën ndërkombëtare me oficerët e kredisë në lidhje me detajet e dhënies së një kredie dhe se si të udhëzojmë klientët të marrin hua në mënyrë të zgjuar.

Konceptet që u përcollën konsistonin në shpjegimin e cfarë është huaja, njohja me të drejtat që i lindin huamarrësit, njohja e detajuar e të gjitha pikave të kontratës, cfarë është mbingarkesa me kredi dhe si mund të shmanget, etj. Gjithashtu, me asistencën e dhënë nga oficerët e kredisë, klienti duhet të jetë i aftë të përllogarisë nëse kësti është i përballueshëm dhe i kthyeshëm, nën situatën financiare të paraqitur prej tij.

Gjeni këtu prezantimin e mbajtur në kete uebinar: Dokumenti   


Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.