Shqip English

Takime dhe organizime

img-post
Takime dhe organizime

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE PUBLIKON ECURINË E SEKTORIT MIKROFINANCIAR PËR VITIN 2023 DHE PRITSHMËRITË PËR TË ARDHMEN

img-post
Takime dhe organizime

Standardet e Auditit të Brendshëm dhe përmirësimi i tyre.

img-post
Takime dhe organizime

DITA EVROPIANE E MIKROFINANCES 2023


img-post
Takime dhe organizime

DITA EUROPIANE E MIKROFINANCËS 2021

img-post
Takime dhe organizime

Dita Europiane e Mikrofinancës 2019Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.