Shqip English

Aktivitetet

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

DIZENJIMI I INSTRUMENTEVE FINANCIARE PËR MBËSHTETJEN E SEKTORIT TË MIKROFINANCËS NË SHQIPËRI

img-post
Prezenca në media

DEKLARATË PËR MEDIAT

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

MËSIME TË NXJERRA NGA NJË VIT PANDEMIE – REFLEKTIME


img-post
Prezenca në media

NJOFTIM PËR MEDIAT

img-post
Prezenca në media

REZULTATET E SONDAZHIT MBI TE ARDHMEN E DIGJITALIZIMIT NË INSTITUCIONET FINANCIARE JO-BANKARE

img-post
Prezenca në media

“Mikrofinanca në realitetin e ri: Përballimi i stuhisë”


img-post
Prezenca në media

SONDAZH MBI TE ARDHMEN E DIGJITALIZIMIT NË INSTITUCIONET FINANCIARE JO-BANKARE

img-post
Prezenca në media

Shoqata Mikrofinanca Shqiptare përmbyll me sukses fushatën edukative “Huamarrje e Zgjuar”

img-post
Tryeza diskutimi dhe uebinare

Webinar: Huamarrje e zgjuar – Guide per oficeret e krediseKontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Qemal Stafa, Kati 9, Nr. 70, Tirana

Tel: +355 69 40 92229

E-mail: info@ama.com.al

@2020 AMA. All Rights Reserved.