Shqip English

Arlinda Muja

Arlinda Muja

by: AMA

21 Tetor, 2020

Arlinda Muja u bashkua me Kredo Finance në 2017, ajo është përgjegjëse për marrjen e licencave dhe fillimit të suksesshëm të biznesit.

Ajo ka përvojë 19+ vjeçare në pozicione të larta manaxheriale në Industrinë e Shërbimit Financiar, ajo ka për qëllim një menaxhim efektiv në kosto si dhe në burime, gjithashtu mëshon në pasjen e një performance cilësore të shërbimit ndaj klientit. Një menaxhere me temperament pasionant me aftësi të larta komunikimi me një histori të gjatë të suksesshme menaxhimi. Një menaxhere frymëzuese dhe motivuese me aftësi ndër-personale të nivelit të parë dhe talent dhe pasioni për të zhvilluar vizionin e çdo kompanie që ajo administron.

E diplomuar në 2001 në shkenca kompjuterike, Arlinda filloi karrierën e saj si menaxhere IT & MIS në Institucionin e Mikrokreditimit World Vision Albania, ku krijojë dhe drejtoi zhvillimin e të gjitha teknologjive kryesore, si sistemi i ndjekjes së huas, menaxhimi i kontabilitetit, serverat dhe konfigurimet e teknologjisë së sigurisë. Ajo vazhdoi linjën e saj të punës dhe përkushtimin ndaj industrisë së mikrofinancës në NOA ku punoi për 12 vjet, 7 vitet e fundit si anëtare ekzekutive në rolin e Drejtor Operacionesh.


Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.