Shqip English

UniFin

UniFin

by: AMA

11 Janar, 2024

Kompania e Kursim-Kreditit UniFin u krijua në Shtator 2016 me transferimin e Unionit “Jehona” në një formë të re ligjore. Që nga viti 1996, UniFin është bashkëudhëtar i fermerëve, tregtarëve, njerëzve të zakonshëm ose komuniteteve të ndryshme profesionale në Shqipëri, të cilët pasi përqafuan vlerat dhe vizionin e Institucionit, kanë gjetur tek ai mbështetjen dhe angazhimin e nevojshëm të personalizuar dhe gjithëpërfshirës.


Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.