Shqip English

NOA

NOA

by: AMA

11 Janar, 2024

Themeluar me mbështetjen e USAID dhe transformuar në 2010 në NOA SH.A., qëllimi kryesor i Institucionit ka mbetur gjithmonë të përmirësojë jetën e familjeve shqiptare duke përmbushur ëndrrat e tyre, nevojat profesionale ambicioze dhe ato financiare. NOA operon në tregun e mikrofinancave me një infrastrukturë unike dhe model operativ, i cili i mundëson stafit të saj të përshpejtojë shërbimin e ofruar për klientët e NOA brenda një dite.


Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.