Shqip English

MiA Finance sh.a.

MiA Finance sh.a.

by: AMA

11 Janar, 2024

MiA Finance sh.a. është institucioni më i ri i mikrofinancës në Shqipëri, me kapital 100% shqiptar. Me një staf profesionistësh me eksperiencë të gjatë në sektorin Bankar.
MiA synon të sjellë standartin më të lartë dhe praktikat më të mira të kredidhënies në mikrofinancë. Me ekipin elitar dhe kushte konkuruese, MiA ofron produkte financiare për të gjithë klientët.
Misioni i Mia finance është të ofrojë shërbim të shpejtë, cilësor dhe transparent për mikrobizneset, agrobizneset dhe individët konsumatorë në zonat urbane dhe rurale të Shqipërisë.


Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel: +355 69 4014505

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.