Shqip English

Kredo Finance sh.p.k.

Kredo Finance sh.p.k.

by: AMA

11 Janar, 2024

Kredo Finance sh.p.k. u licensua nga Banka e Shqipërisë në 2017. Bazuar në përvojën në këtë industri, kompania synon të ofrojë shërbime të financimit të shpejtë për individët me procesin më të përshtatshëm të huamarrjes, pa lënë pas dore sigurinë dhe komoditetin e klientëve.


Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.