Shqip English

IuteCredit Albania sh.a.

IuteCredit Albania sh.a.

by: AMA

11 Janar, 2024

IuteCredit Albania sh.a. është një institucion financiar ndërkombëtar, i përqendruar në ofrimin e mikro kredive për nevojat e konsumatorit vetëm me kartën e identitetit. Kompania filloi aktivitetin në Shqipëri në 2014 dhe aktualisht ka një rrjet të gjerë vendndodhjesh dhe zyrash partnere në të gjithë vendin.


Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.