Shqip English

Fondi Besa

Fondi Besa

by: AMA

11 Janar, 2024

Fondi BESA është një nga institucionet më të rëndësishme mikrofinanciare në Shqipëri që ofron hua mikro, të vogla dhe të mesme për individët, duke i mbështetur ata për të filluar, zgjeruar dhe përmirësuar më tej aktivitetet e tyre. Fondi BESA u shërben më shumë se 30 mijë klientëve dhe ka 82 zyra në të gjithë Shqipërinë.


Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.