Shqip English

FED Invest sh.a.

FED Invest sh.a.

by: AMA

11 Janar, 2024

Institucion Kursim-Krediti i i Kreditit, aktiv në treg për më shumë se 28 vjet, që synon të ofrojë një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh financiare, veçanërisht për popullatën që jeton në zonat rurale të Shqipërisë, në mënyrë që të rrisë përfshirjen financiare dhe të ndihmojë në uljen e varfërisë në vend.


Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel: +355 69 4014505

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.