Shqip English

Crimson Finance Fund Albania

Crimson Finance Fund Albania

by: AMA

11 Janar, 2024

Krijuar nga Fondi Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, Crimson Capital Corp. dhe NorFund me synimin për të rritur aksesin në financa për ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme shqiptare që nuk kanë qasje nga tregu financiar vendas, drejt një mjedisi të qëndrueshëm ekonomik.


Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.