Shqip English

Agro & Social Finance sh.a.

Agro & Social Finance sh.a.

by: AMA

11 Janar, 2024

Aktiv në financimin me karakter social, ASF është trashëgimi e një projekti ndërkombëtar, pjesë e World Vision Albania. Aktualisht Agro & Social Fund zotërohet 100% nga kapital shqiptar (Fondi BESA), dhe ka një zhvillim të qëndrueshëm nga viti në vit.


Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.