Shqip English

Prezenca në media

img-post
Prezenca në media

Shoqata Mikrofinanca Shqiptare distancohet nga praktikat jo-etike dhe jo-ligjore të disa institucioneve të mbledhjes së kredive në vonesë

img-post
Prezenca në media

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE PUBLIKON ECURINË E SEKTORIT MIKROFINANCIAR PËR VITIN 2023 DHE PRITSHMËRITË PËR TË ARDHMEN

img-post
Prezenca në media

NJOFTIM PËR PUBLIKUN


img-post
Prezenca në media

NJOFTIM PËR MEDIAT

img-post
Prezenca në media

DEKLARATË PËR MEDIAT

img-post
Prezenca në media

NJOFTIM PËR MEDIAT


img-post
Prezenca në media

REZULTATET E SONDAZHIT MBI TE ARDHMEN E DIGJITALIZIMIT NË INSTITUCIONET FINANCIARE JO-BANKARE

img-post
Prezenca në media

“Mikrofinanca në realitetin e ri: Përballimi i stuhisë”

img-post
Prezenca në media

SONDAZH MBI TE ARDHMEN E DIGJITALIZIMIT NË INSTITUCIONET FINANCIARE JO-BANKAREKontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.