Shqip English

Lajme

img-post
Takime dhe organizime

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE PUBLIKON ECURINË E SEKTORIT MIKROFINANCIAR PËR VITIN 2023 DHE PRITSHMËRITË PËR TË ARDHMEN

img-post
Takime dhe organizime

NJOFTIM PËR PUBLIKUN

img-post
Takime dhe organizime

NJOFTIM PËR MEDIAT


img-post
Takime dhe organizime

DEKLARATË PËR MEDIAT

img-post
Takime dhe organizime

NJOFTIM PËR MEDIAT

img-post
Takime dhe organizime

REZULTATET E SONDAZHIT MBI TE ARDHMEN E DIGJITALIZIMIT NË INSTITUCIONET FINANCIARE JO-BANKARE


img-post
Takime dhe organizime

“Mikrofinanca në realitetin e ri: Përballimi i stuhisë”

img-post
Takime dhe organizime

SONDAZH MBI TE ARDHMEN E DIGJITALIZIMIT NË INSTITUCIONET FINANCIARE JO-BANKARE

img-post
Takime dhe organizime

Shoqata Mikrofinanca Shqiptare përmbyll me sukses fushatën edukative “Huamarrje e Zgjuar”Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel: +355 69 4014505

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.