Shqip English

Mbledhje të Grupeve të Punës

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

Transformimi i Gjelbër dhe Mikrofinancat

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

Permbledhje e diskutimeve te Grupit te Punes III

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

DIZENJIMI I INSTRUMENTEVE FINANCIARE PËR MBËSHTETJEN E SEKTORIT TË MIKROFINANCËS NË SHQIPËRI


img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

MËSIME TË NXJERRA NGA NJË VIT PANDEMIE – REFLEKTIME

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

Mbledhja e Dytë e Grupit të Punës 2020

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

Mbledhja e Parë e Grupit të Punës 2020


img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

Tryeza diskutimesh të Grupit të Punës gjatë 2019Kontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.