Shqip English

Research and Studies

Research and Studies

by: adminadmin

October 8, 2020

Sondazh mbi Edukimin Financiar dhe korrelacionin e tij me statusin financiar të individëve (Tetor 2019) – Shoqata Shqiptare e Mikrofinancave publikoi gjetjet e një Kërkimi mbi lidhjen e të ardhurave të individëve dhe nivelit të edukimit financiar, të kryer nga kompania kërkimore IDRA me iniciativën e Kredo Finance. Gjetjet e këtij hulumtimi u njoftuan në një takim me përfaqësues të mediave dhe aktivistë të edukimit financiar, anëtarë të institucioneve financiare dhe organizatave. Publikimin mund ta lexoni këtu. Dokumenti

 

Sondazh mbi Ndikimin e COVID – 19 në Institucionet Mikrofinanciare në Shqipëri (Korrik 2020) Shoqata Shqiptare e Mikrofinancave (AMA) zhvilloi një sondazh me institucionet anëtare, në lidhje me ndikimin e COVID-19 në aktivitetin e mikrofinancës në Shqipëri. Raporti i përgatitur nga ky sondazh përshkruan sfidat më të rëndësishme me të cilat përballet sektori, por gjithashtu një përmbledhje të situatës aktuale dhe pritjet për periudhën vijuese. Për të lexuar sondazhin, ju lutemi klikoni këtu. Dokumenti


Contact

contact Ama

ALBANIAN MICROFINANCE ASSOCIATION

Address: St. Qemal Stafa, 9 floor building, Nr. 70, Tirana

Phone: +355 69 40 92229

E-mail: info@ama.com.al

@2020 AMA. All Rights Reserved.