Shqip English

April 2020

April 2020

by: AMA

October 13, 2020

Shoqata Shqiptare e Mikrofinancës është një organizatë krijuar më 2006, e cila përmbledh institucionet mikrofinanciare kryesore në vend me një aktivitet 27 vjecar dhe një shtrirje kombëtare, që u shërben aktualisht rreth 250.000 familje, sipërmarrës e fermerë shqiptarë.

Qendra e Mikrofinancës është një rrjet rajonal që bashkon 113 organizata të mikrofinancës (duke përfshirë 77 Institucione Mikrofinanciare) në 36 vende të Evropës, Azisë Qendrore dhe më gjerë, të cilat ofrojnë së bashku shërbime të përgjegjshme mikrofinanciare për më shumë se 1,000,000 klientë me të ardhura të ulëta.

For further reading: View File


Contact

contact Ama

ALBANIAN MICROFINANCE ASSOCIATION

Address: St. Ibrahim Rugova,  Floor 3,No. 13, Tirana

Phone:

 

E-mail: info@ama.com.al

@2020 AMA. All Rights Reserved.