Shqip English

Aktivitetet

img-post
Lajme

Tetor 2020

img-post
Prezenca në media

Njoftim për shtyp 28.04.2020

img-post
Lajme

Prill 2020


img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

Mbledhja e Dytë e Grupit të Punës 2020

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

Mbledhja e Parë e Grupit të Punës 2020

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

Tryeza diskutimesh të Grupit të Punës gjatë 2019


img-post
Tryeza diskutimi dhe uebinare

Uebinar – “Përditësimi i modeleve ECL për shkak të COVID-19”

img-post
Tryeza diskutimi dhe uebinare

Uebinar – E ardhmja e pagesave digjitale në Shqipëri

img-post
Tryeza diskutimi dhe uebinare

Uebinar – Financat PersonaleKontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Hyrja 9, Kati 3, Tirana

Tel:

E-mail: info@ama.com.al

 

@2020 AMA. All Rights Reserved.