Shqip English

Aktivitetet

img-post
Mbledhje të Grupeve të Punës

Tryeza diskutimesh të Grupit të Punës gjatë 2019

img-post
Tryeza diskutimi dhe uebinare

Uebinar – “Përditësimi i modeleve ECL për shkak të COVID-19”

img-post
Tryeza diskutimi dhe uebinare

Uebinar – E ardhmja e pagesave digjitale në Shqipëri


img-post
Tryeza diskutimi dhe uebinare

Uebinar – Financat PersonaleKontakt

contact Ama

SHOQATA MIKROFINANCA SHQIPTARE

Adresa: Rr. Qemal Stafa, Kati 9, Nr. 70, Tirana

Tel: +355 69 40 92229

E-mail: info@ama.com.al

@2020 AMA. All Rights Reserved.